Balans mellan aktivitet och avslappning

Hösten är en underbar tid för utomhusaktiviteter. Temperaturen är verkligen perfekt för fotboll och andra intensiva aktiviteter. Det är många matcher vi ser fram emot den här säsongen och vi kommer kämpa på hårt med våra lokala sportlag. Men då och då är det också bra att ta en paus från sporten och unna sig en härlig spa weekend i Stockholm. Ta din partner, en god vän eller familjen till ett lyxigt spa över helgen och dra nytta av höstens övernattningspaket för att verkligen ladda batterierna inför den kommande säsongen.

I tillägg till skön massage, bassänger och skönhetsvård har de flesta span också riktigt bra restauranger och barer där man kan äta och dricka gott. Det finns också dagpaket, men man får ut så mycket mer för sina pengar när man övernattar på ett spahotell och verkligen kopplar av och tar en paus från vardagen.

Många span har också gym och träningspass med utbildade personliga tränare som kan hjälpa till med nya rutiner om man vill testa något nytt. Men ni kommer verkligen känna skillnad i muskler, leder och ligament efter en lång sportmassage, med bastu och bassäng. Genom att låta kroppen hämta sig på djupet kan man uppnå helt nya nivåer, så det lönar sig både fysiskt och mentalt.

Balans är något som vi lätt glömmer bort och om vi glömmer bort att kroppen måste få återhämta sig kan det leda till skador, utmattning och försämrad prestation. Sedan är en spahelg också ett fint sätt att vårda sina relationer på, vilket också är en viktig del av livspusslet.